AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

dscn1376.jpg

SAJÁT TAPASZTALATAIM:

Amikor arra vágyom, hogy a hétköznapok rohanásai közepette ne számítson a tér és az idő - mert pl., szükségem van arra, hogy magasabb szinten is megérthessem az érzéseimet -, saját fejlesztésű AGYGENERÁLLAL mozgósítom erőimet, erősítem mentális állapotomat.

Így, a dolgokat világosabban értem, átlátom és föléjük kerekedhetek, mert számomra, rohanó világunkban - hatvanon túl -, már túl feszített a tempó...

Az agygenerált 25 éve, a testi-lelki-szellemi-érzelmi összhangteremtő képesség erősítése, fejlesztése céljából dolgoztam ki és alkalmazom, melynek eszköze egy kanadai fény-hang berendezés (AVS). A több évtizedes tudományos háttér teljes biztonságot nyújt humán kíséretemnek. Számomra bevált az agygenerál, mert nincs benne varázslás, "hókuszpókusz", "hátha" és "talán"... ha hiszek benne, ha nem, erősíti az agyhullámaimat. Az erősödő agyhullámok pedig erősebb mentális állapotot eredményeznek. A változás orvosi műszerrel (EEG) is mérhető.

Próbálja ki ön is! Telefonáljon, meghívom: 06/70-776-47-70.

Az AGYGENERÁL fél-egyórát vesz igénybe. Egy kényelmes fotelben ülve-fekve, csak hagyva, hogy a külvilág kizáródhasson... Hatására világosan átérezheti és megértheti a szeretet, az együttérzés, a gyógyítás és a tudás, a haladás, a teljesítmények összefüggéseit. AGYGENERÁL után lazán el tud merülni saját spiritualitásában. Olyan az egész, mintha - átkelve egy nagy folyón -, időről időre hazaérkezne... 

Amikor generáloztat, szabad utat kapnak agyában az információk. Az érzékelése, az érzelmei, a gondolatai kisöprik tudatából az idegrendszerét terhelő, elavulttá vált látásmódot.

dscn0852.jpg

Időről időre egyre színesebbé teheti a személyiségét.

NINCS BETEGSÉGTUDAT MÉLYÍTÉS!

Egészségünkre káros szerek nélkül tágulhat a tudatunk, és ez fantasztikus érzés.

32235609_1803627189680971_8021647398684065792_n.jpgAgyam generálozása 25 éve inspirál kreatív megoldásokra. Ezért ajánlom  minden változásra kész embertársamnak; elsősorban a mentális erők kimerülésének megelőzésére, és - fáradtság esetén - a feszültség oldására, a testi-lelki teljesítőkészség és -képesség helyreállítására, fejlesztésére és fokozására.

Ön is rendbeteheti önmagát. Humán kísérőként segíthetek összeszednie magát, és -  szükség esetén -, egyéni/csoportos győzelméig juttatni, szívből nevetni... 

kukucs_a_fa_mogul.jpgElkötelezetten állok az erőforrásukat növelni szándékozók mellett.

Az AGYGENERÁL formában tarthatja, belendítheti és fejlesztheti gondolkodását.

Saját élményei képessé tehetik a testi-lelki-szellemi-érzelmi összhang megteremtésére.

Az AGYGENERÁL mindenek előtt a fizikai erőt növeli, majd élesíti a felfogást, később a problémamegoldó képességet, de növeli a tudásvágyat is!  

 

Megosztom önnel is több évtizedes tapasztalataimat. 

Próbálja ki! Telefonáljon, meghívom: 06/70-776-47-70. 

 

Szeretettel várom:

Kevevári M. Katalin 

a TRMT rendszer  megalkotója, humán kísérő 

Facebook: Agygenerál

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 77
Tegnapi: 1
Heti: 918
Havi: 3 172
Össz.: 203 607
Oldal: SAJÁT TAPASZTALATAIM
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu