AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

AGYGENERÁLOZÓK ÍRTÁK:

„Szüksége van egy hétvégi kikapcsolódásra mindössze hatvan perc alatt?” – hirdeti Michael Hutchison mentális fitness szuperközpontja Los Angelesben, 1982 óta. E centrum vendégei túlterhelt üzletemberek, hollywoodi producerek, művészek, ügyvédek és a legkülönfélébb hivatást gyakorló szeretteik. Mindannyian agyteljesítményük növelése érdekében veszik igénybe a szervezet mérgezése nélkül (!) ható tréninget. Akinek nincs ideje meditálni, itt „tuningolja fel” az agyát arra a szintre, ami kiemelkedő teljesítményeihez szükséges. Egy évtizede Európa közepén, Magyarországon is rátaláltam a legszínvonalasabb AGYGENERÁLOZÓRA, Kevevári M. Katalinra. Harmónia Iskolájában rendszeresen „agyszörfözhetek”. A szörfmester jómagam lehetek, saját agyhullámaimon lovagolhatok olyan hátszéllel, amit csak el tudok képzelni. A belső tudatállapot-változás lelkemben csendességet teremt. A csend óceánja pedig végtelen! A Harmónia Iskola alapítójának gondolatrendszere minden európai ember számára új viselkedéskultúrát, új életformát mutat és tanít. Az AGYGENERÁL számomra is életforma. Az Agytréning című könyv a szellemi méregtelenítés, a szüntelen megújulás kezdete. Büszkén szólaltam meg benne...” (Dr. Kapitány József paprikakutató)

„Személyiségünket milliónyi hamis azonosulás, hiedelem, kép és gondolat építi fel. Ahhoz, hogy eljuthassunk végre önmagunkhoz és átélhessük a teljességet, amire kimondva-kimondatlanul mindig is vágyunk, meg kellene tanulni lazítani és meditálni. Számomra az AGYGENERÁL hozta el ezt a csodálatos állapotot. Amikor problémáimmal szakorvoshoz fordultam, páciensként kezeltek, hiszen betegként viselkedtem. A sokadik próbálkozás után jöttem rá: azért topogok egyhelyben, mert másra hárítottam át a gondjaimat. Kutattam olyasvalaki után, aki egészséges beszélgetőpartnernek tekint, és kísérőm lehet mindaddig, míg nehéz helyzetemből kikerülök. Találtam egy hiteles, kipróbált embert, aki a saját életével győzött meg: „aki tenni akar, munkát, módszert keres, aki nem, kifogást.” Ma már tudom, hogy van megoldás arra, hogy a felfokozott élettempó miatti kiégésünket saját erőnkből orvosoljuk, feladatainkat energikusan teljesítsük, régi és új nehézségeinket hatékonyan kezeljük és feldolgozzuk, múltbeli hibáinkat szégyenkezés nélkül korrigáljuk, életünk minőségén javítsunk. AGYGENERÁL - ez a legésszerűbb megoldás.” (Dr. Kószai Mariann orvos)

„A ránk bízott embereket nem a feladatoktól és a stresszektől kell megóvnunk – azt kell megtanítanunk, hogy azok hogyan oldhatók, dolgozhatók fel mihamarabb. A dinamikus változás újfajta alkalmazkodási képességet kíván mindannyiunktól. A megzavart harmónia visszaállításához új ötletekre, új mentális megoldásokra, szellemi energiáink növelésére, s új stratégiák kidolgozására van szükség. Az Agytréning című könyv mindehhez utat mutat. Mi is fejlesztjük tanítványainkat. Munkánkat a nyelvtanulást támogató programokban, a sikeresen zárult tudományos vizsgálatainkban, kutatásainkban tudjuk kamatoztatni. AGYGENERÁLOZTASSUNK!” (Molnár Erzsébet egyetemi tanár, Koczka József fejlesztőpedagógus)

„AGYGENERÁLLAL rendbe hozhatjuk természetes életritmusunkat. Természetes ritmusban tevékenykedve: jól alszunk, feldolgozzuk a negatív hatásokat, beindulnak az öngyógyító folyamatok, jóval terhelhetőbbé válunk, fejlődik koncentrációnk, memóriánk, növekszik önbizalmunk, kreativitásunk, nyitottabban kezeljük az új információkat, tudatosan keressük az örömöket, tökéletesedik szexuális érzékenységünk, befolyástól mentesen, saját érdekeink szerint, magabiztosan döntünk. Az AVS-programok rendszeres alkalmazásával mindezeket átélhetem. Amikor elkezdtem „100-on” voltam; ma, ha kell, „400-on” is lehetek.” (Gácsi László oktató)

„AGYGENERÁLLAL biztosan és mérhető pontossággal a célul kitűzött relaxált állapotra érkezem. Relaxált állapotban fejlődöm, kiteljesedek és győzök - önmagam felett elsősorban. Téningezzenek!” (Reményi Rozália fejlesztő-pedagógus)

„Az AVS készülékkel fejleszthető a logikus gondolkodás, javítható a kedélyállapot, helyreállítható a két agyfélteke közötti harmónia.” (Michael Joyce, program fejlesztő, Kanada)

A tartósan nyomasztó élethelyzet átmenetileg kimerítheti a legerősebb mentális állapotú embert is. Íme egy rendkívül karizmatikus ember vallomása:

Mivel néhány kellemetlen esemény miatt éppen alacsony energiaszinten jártam, igent mondtam az ajánlatra, vállaltam a kezeléssorozatot.
Már évek óta dédelgettem egy olyan, hanghordozón rögzített anyag elkészítésének tervét, amely a beteg embereknek segít meggyógyulni, függetlenül attól, hogy az illető végzett agykontroll tanfolyamot vagy sem... Háromszori nekifutásra is csupán félkész alkotás született. Azon a nyáron Amerikában is tanítottam. Munkatársaim már régóta elkészültek a mondanivalójukkal, s rám vártak.
Csakhogy energia nélkül az ilyen munka nem megy. Trénerem minden előírását betartva, elkezdtem a gyakorlatokat. Igen kellemes vizuális élményként éltem meg a programok során tapasztaltakat. Aztán valami furcsa történt. Újra energikus lettem!
Az AVS készülék és trénerem nélkül ez, bizony, nem sikerült volna.
Köszönet érte az alkotónak is! (Dr. Domján László)

 

Egy levél  AGYGENERÁLOZÓKNAK a fiamtól:

Nem mondtam el senkinek, elmondom hát mindenkinek – két évtizede még jobbára azon mesterkedtem, hogyan hárítsam el édesanyám ajánlatát: tanuljam ki a Harmónia Iskolánkban alkalmazott Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát és legyek az AGYGENERÁL alkalmazója, a hozzánk fordulók humán kísérője.

Már az iskola szó hallatán is kivert a víz! Avatott szakemberek tanulmányaim során mindvégig azt állították rólam: nem a képességeimmel van a gond – ennek ellenére valamennyi évfolyamon küszködnöm kellett figyelemhiányos (ADD) problémáim miatt.

Annak az öt általános és négy középiskolai nevelőgárdának, akik tanítottak, gyanítom, sejtésük sem volt arról, milyen szenvedést jelentett – megértés, elfogadás, megoldás nélkül; gyengének titulált erőfeszítéseimbe, az állandó szemrehányásokba belefáradva – tizenhárom évig szoronganom, izgulnom az iskolapadban, és szégyenemben bohóckodás miatt minduntalan "kiverni a biztosítékot".
Kudarcok tépázták önbizalmamat – gondolnom sem lehetett az adott iskolarendszeren belüli továbbtanulásra. 
Ám az Élet Iskoláját, ha tetszik, ha nem, ki kell járni; nem spórolhatók ki a veszteségérzések sem, az illúziókkal való leszámolások (rossz döntéseim következményeiért is felelősséggel tartozom), az emberi kapcsolatok átértékelése (a legtöbb tanításért hálás lenni azoknak, akiknek hagytam, hogy rászedjenek)… miközben anyukám asszisztenseként hét évig gyűjtöttem a mentális erővel való boldogulás tudományát is.

S lám, ma már  gyermekkori kínlódásaim tapasztalatait összegezve, tudom: van megoldás a figyelemhiányos, és a belső harmónia felborulása miatti problémák korrigálására!
Édesanyám a tréningezők számára játékos helyzetet teremt, hogy összpontosító képességeikben gyarapodva, mielőbb legyőzhessék önmagukat és felülemelkedhessenek a tanulási kudarcaikon. A vizsgaidőszakokra fel lehet készülni. 

A tanuláshoz AGYGENERÁLLAL meglepően rövid idő alatt a felszínre lehet hozni a bennünk szunnyadó energiákat, amelyek segítségével képessé válunk az újabbnál újabb információkat is kezelni, feldolgozni, hasznosítani - élethosszig.
Csak neki kell fogni, bele kell vágni! Ha rosszul döntünk is, mindent ki lehet javítani magunkban!

AGYGENERÁLLAL SOK ERŐT BIZTOSÍTHATUNK A BELSŐ ÖNMUNKÁHOZ.

Köszönöm anyukám, hogy érdekemben szinte mindent beáldoztál; soha nem adtad fel a módszerek keresését, kiagyalását, a magam meg- és kipróbálásainak lehetőségét, köszönöm a bizalmadat és azt, hogy ma a saját utamon járó, a világban jól elboldoguló, alkotó ember lehetek!

Legfőképpen pedig azt köszönöm, hogy örömkereső emberré fejlődhettem!

Köszönöm, hogy az álmaim megvalósításához kellő kreativitással, energiával láthatok neki!

"5." Dávid 

 kicsi_lnse_partnerek.jpg

a_trmt_konyv_cimlapja.jpg 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 1
Heti: 923
Havi: 3 177
Össz.: 203 612
Oldal: AGYGENERÁLOZÓK ÍRTÁK
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu