AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

ÉLSPORTOLÓK ÉS AZ AGYGENERÁL:

benedek_tibor.jpg         a_hatszoros_kung_fu_vilagbajnok_badar_agnes.jpg

A 3. olimpiai póló-győzelem előtt...        A 6. világbajnoki kung-fu győzelem előtt... 

kozos_foto_a_legendas_8-assal.jpg ...és után tt_ifju_tagja_a_bvsc_vizilabdacsapat_harcosa_agytreninggel_is_felkeszul.jpg  Pólós, motoros, hegymászó, cselgáncsozó, légi diplomata... Ifi-válogatott vízilabdás, kung-fu mester: AGYGENERÁLON

az_agytreningezo_kung-fu_edzo.jpg   Ők, és számosan mások, a sportversenyek előtt, pihenőidőben (és utána is) szívesen alkalmazzák az AGYGENERÁLT, hiszen nemcsak a testet szükséges edzésben tartani, de a legmagasabb szintű működésünkre, a tudatunkra is hatni kell tudnunk. Így magabiztosabban győzhetünk önmagunk és riválisaink felett.

AGYGENERÁLOZÓ sportolóink vallják, hogy:

"Az AGYGENERÁLT vétek, ostobaság, bűn kihagyni a felkészülésekből!"

"Azóta, hogy AGYGENERÁLRA JÁROK, hosszabbat és magasabbra ugrok, mert a képzelőerőmet is fejleszti!"

"Elképzelésem se volt arról, hogyan futhatnám le a marathoni távot (eddig csak félmaratonra futotta erőmből, azt is váltóban), na de mióta AGYGENERÁLOZÁSRA járok, könnyűszerrel túllendülök a holtponton és mindvégig boldogan szedem a lábaimat!"

"Végigszórakozom az AGYGENERÁLT. Már 12 éve edzhetem magam "lent és fent" és még mindig klassz az életem, a munkám és minden versenyre való felkészülés... mámoros a dobogón állni és hálásan gondolni azokra, akiknek része lehet a győzelmeimben!"

"Isteni érzés lelkesen, lelki nyugalomban, lelkemet gyógyítva agyra gyúrni és nem tudomásul venni a félelem mumusait, ami a világversenyeken régen rám törtek (és amik miatt el is baltáztam rendesen)... szóval számomra az AGYGENERÁL óta van időszámítás, van emberfeletti küzdelem, van győzelem és van színes, gazdag élet."

"AGYGENERÁL nélkül már nem sportolnék. Ez adja az erőt, a kedvet, a motiváltságot."

"Csapnivaló élsportolóként indultam - hiába voltam tehetséges, hiába igyekeztem -, minden görcsösre és a sok sérülés miatt vesztésre sikeredett... aztán A BARÁTOM, MÍG MŰSZAKOZTATTÁK AZ AUTÓMAT, ELVITT AGYGENERÁLRA, amit azóta sem hagytam abba... azóta a sérüléseimből pillanatok alatt kigyógyulok. Évek óta nem veszítettem el a hitem, az erőmet és a meccseimet."

"Ha van valami, ami az űrutazásra emlékeztet, az az AGYGENERÁL. Azóta űrsebességre váltottak végtagjaim, űrpontosak az ütéseim és a madarak közül a főnixel azonosultam."

"Csak semmi faxni! - aki a felkészülések és a versenyek között erre az érzésre vágyik, időnként vigye az agyát generáloztatni!"

"Szívem és agyam egyensúlyba került, mert AGYGENERÁLOZTATOM a buksimat. Sorra legyőzök minden ellenfelet."

"Kb. 5-6 G nehézségi erőt kell bírnunk (nekem ez volt a gyenge pontom)... a kanyarokban bivalyerős nyakra van szükség. Az AGYGENERÁLBÓL számomra a Schumann rezonanciás AVS-programok a nyerők, mert az izmaimat elképzeléseim szerint erősíthetem, fejleszthetem."

"Azóta, hogy AGYGENERÁLOZOM, meg se kottyan lábizmaimnak, hogy olykor 150 kg-os erővel kell nyomni a féket."

"Percenként hetvenet ver az átlagos szív, a mienk mindössze negyvenet, ugyanakkor a futamon ez akár kétszáz is lehet... AGYGENERÁL nélkül talán már nem is bírná a szívem ezt a kiképzést. De így bőven remélhetem, hogy nem a versenypályán fejezem be az életemet."

"Kifejezhetetlen különbséget érzek az AGYGENERÁL előtti és a mai térlátásom között. AGYGENERÁL óta minden körülöttem zajló eseménnyel tisztában vagyok. Nemcsak azt látom, ami előttem zajlik, hanem azt is érzékelem, ami mellettem és a hátam mögött is. Hihetetlen előny ez a labdajátékoknál."

Íme néhány tengeren túli sportoló vallomása az AGYGENERÁL AVS-programjairól:

A kanadai David Siever által megalkotott fény-hang (AVS) készülékek szinte minden típusával (D.A.V.I.D. 2000-2001, XL, XL+, PAL, ALERT, DELIGHT) tréningezhetnek a sportolók 1987 óta. Stúdióinkban is - Aggtelektől Budapestig.

Testimonial from Tim Adams, Strength and Conditioning Coach, Oakland Raiders NFL Football Team Oakland, California, USA (January 31, 2004) “I believe completely in this technology and I think if anyone is interested in improving their performance, let alone their potential, then they would seriously consider using this technology and capitalizing on Dave's insight! I have found no other means that can directly affect an individual’s ability to control their emotional and physiological state as well as the DAVID Paradise can. The immediate physiological and psychological response is remarkable!"

Tim Adams, Erőnléti és kondicionáló edző, Oakland Raiders NFL futballcsapat, Oakland, Kalifornia, USA (2004. január 31.) Teljesen megbízom e technikában. Ha valaki érdekelt teljesítményének fokozásában, nem beszélve képességei fejlesztésében, komolyan meg kell fontolnia e technika használatát. E tréningen kívül még nem találtam egyetlen más érzelmi és fizikai állapotaink szabályozására - azonnal és közvetlen módon ható módszert.

Testimonial from Matt NicholHead Strength and Conditioning Coach, Toronto Maple Leafs NHL Hockey Club Toronto, Ontario, CANADA December 8, 2003. "As a professional strength and conditioning coach I am always looking for new methods of improving the performance of my athletes. I was recently introduced to the DAVID Paradise brain entrainment system by a colleague in the field and I was blown away! I have used this product for pre-competition neural stimulation and for relaxation between competitive bouts and the results have been impressive. I have even used this product myself to enhance my own sleep as our constant travels can disrupt the circadian rhythms of the body and interrupt regular sleep cycles. I think that "brain training" will be the next great frontier of performance enhancement in sports and I feel with the help of David Siever and the DAVID Paradise my athletes will be on the cutting edge. I would highly recommend this device to any athlete who is serious about maximizing the performance and recuperative ability."

Matt Nichol, Erőnléti és kondicionáló főedző, Toronto Maple Leafs NHL Hokiklub, Toronto, Ontario, Kanada (2003. december 8.) Mint professzionális erőnléti és kondicionáló edző, mindig új módszereket keresek atlétáim teljesítményének növelésére. Nemrég ismertem meg e tréninget, és magával ragadott! A módszert a versenyek előtt idegstimulálásra, a versenyfordulók között relaxálásra használtuk és az eredmény nagyszerű volt. Használtam a saját alvásom segítésére is, mivel az állandó utazások miatt a test huszonnégy órás ritmusa megtörik, és ez tönkreteheti a szabályos alvási ciklusokat. Azt gondolom, hogy e tréning lesz a következő nagy teljesítménynövelő módszer a sportban! Úgy érzem, hogy e tréning segítségével atlétáim kiváló formába hozhatók. Szívből javaslom a módszert azoknak a sportolónak, akik komolyan veszik a teljesítménynövelést és a regenerálódási képesség javítását.

Testimonial from Jay PoscenteCalgary, Alberta, CANADA (June 3, 1998) "I have been using the DAVID Paradise XL audio-visual entrainment (AVE) device over the past year, both as a coaching tool with other race car drivers, and on myself. My Paradise traveled all over North America and was subject to every kind of abuse that daily travel can dish out, and it never missed a beat. I would like to thank you for bringing such a high quality, reliable product to market, and for the generous amount of training and product support you continue to supply. Our primary use for the device is to augment recorded scripts designed to anchor desirable reflex responses during various on-track racing situations. While we didn’t collect any empirical data last year comparing driver performance before and after the entrainment program, I have no doubt that there was noticeable improvement. An interesting side benefit of training with the Paradise was that it made a lot of otherwise boring mental work more interesting. Even the most unmotivated driver on my roster spent a meaningful amount of time doing mental work that he normally would not do.I am going to continue developing our AVE training program next season, and will let you know of any interesting developments."

Jay Poscente, autóversenyző, Calgary, Alberta, Kanada (1998. június 3.) Az előző évben használtam e tréninget, részben más autóversenyzők edzési módszereként, részben a magam számára. AVS készülékem bejárta egész Észak-Amerikát, ki volt téve a mindennapi utazás viszontagságainak, és sose hagyott cserben. Az eszközt elsősorban a versenypályán szükséges reflex-válaszok rögzítésére használtuk. Bár nem gyűjtöttük a kísérleti adatokat, tavaly összehasonlítottuk a versenyzők teljesítményét a tréning program előtt és után: kétségkívül észrevehető javulást lehetett megfigyelni! E tréning érdekes mellékhatása, hogy az egyébként unalmas mentális munkát érdekesebbé teszi. Még a legkevésbé motivált autóversenyző is, aki egyébként nem foglalkozott volna ilyesmivel, sok időt fordított a feladatokra. Folytatni fogom a tréning-programot a következő szezonban is, és tájékoztatást adok az érdekesebb fejleményekről.

Testimonial from Holly Gerke (January 7, 1997) "Just a short note to tell you how much I appreciated the opportunity to use the DAVID to prepare for the ‘96 Olympics this past year. The DAVID helped me to focus on a race plan and relax prior to competition. Before meeting with you and being introduced to your product, I found myself keyed up, tense and nervous prior to competition, especially major events such as the World Cup of Racewalk (1989, 1991, 1995), the Pan American Cup of Racewalk (1990, 1994), the Pan American Games (Argentina, 1995) and the Commonwealth Games (1994). Not only were these competitions very hard to focus through, but the trials for each event were really taking their toll on not only mental preparation but prep as well. Once I began using The DAVID, not only did the competitions become easier to focus on but my workouts in training also began to benefit. I recall one of my most interesting workouts as being a long training run where I used the DAVID. Thanks to your innovative and creative technologists who custom-made a set of glasses I could actually see through while training! My heart rate stayed down and my speed increased - proof that your system worked! Thanks again for your support and encouragement. You have a unique system which I hope my competition doesn't get their hands on!"

Holly Gerke, távgyalogló (1987. január 7.) Nagyra értékeltem e tréning lehetőségét a 96-os Olimpiára való felkészülésben: segített összpontosítani a versenytervre és relaxálni a verseny előtt.  A tréninggel való találkozásig minden verseny előtt feszült és ideges voltam, különösen a nagyobb események, például a távgyaloglási Világkupa (1989, 1991, 1995), a Távgyaloglási Pánamerikai Kupa (1990, 1994), a Pánamerikai Játékok (Argentína, 1995) és a Nemzetközösségi Játékok (1994) alkalmával. Nemcsak hogy nagyon nehéz volt végig összpontosítani ezeken a versenyeken, de az egyes események előtti válogató mérkőzések is nagy áldozatot követeltek mentálisan és fizikailag egyaránt. Amikor elkezdtem tréningezni, könnyebb lett a versenyekre koncentrálnom, emellett az edzésmunkámra is jó hatással volt. Egyik legérdekesebb edzésem egy hosszú edzésfutam volt, amelynek során - KÖZBEN! - a DAVID programot használtam. Köszönet a találékony és kreatív szakembereknek, akik személyre szóló (nyitott látóterű) szemüveget is készítettek számomra, amelyet a tréning során használtam. Szívverésem alacsony értéken maradt, sebességem viszont nőtt – bizonyítva, hogy a módszer működik! Köszönet a támogatásért és bátorításért. Remélem, ellenfeleim nem teszik rá kezüket!    

Testimonial from Sabrina Anderson Women's Professional Billiard Association Touring Pro (January 17, 1997) "I am so glad to have received the DAVID Paradise Jr. as a gift from my Dad, just before participating in the ESPN Ultimate 9-Ball Challenge. I made it to the final 16 televised matches. I finished 5th out of 48 players. I have used brain entrainment devices in the past. During several months after my old one failed, I struggled with my game and my ranking slipped from 24th to 32nd. I am very excited now with the Paradise Jr. I really enjoy the custom programming for ‘In Psych For Sports' session. It made a difference. I am looking forward to many more successes in the future. Keep watching for me on ESPN."

Sabrina Anderson, Professzionális Női Biliárd Társaság (1997. január 17.) Nagyon örülök, hogy édesapámtól megkaptam az AVS készüléket, éppen az ESPN Utolsó 9 golyó versenyben való részvétel előtt. A televízió által is közvetített 16 meccsen 48 játékosból ötödikként végeztem. Korábban is tréningeztem, aztán a régi készülékem tönkrement. Több hónapig csak küszködtem a játékkal, és közben a 24. helyről a 32. helyre estem vissza. Most végre nagyon boldog lehetek az új AVS-emmel, a személyemre szabott programokkal. Nagyon élvezem a sport-programot. Sokat segít, így több sikert várhatok a jövőben. Nézzenek továbbra is az ESPN versenyen.

Testimonial from Janis McCaffreyCalgary, Alberta, CANADA (September 10, 1996) "Thank you for the use of the DAVID unit as I prepared for the Olympics. Many a night it helped me relax and stop my mind from racing before I competed. In general I feel more stable and relaxed about competing this year. I believe the unit and Hypno-Peripheral tapes really helped me tune in to how to put myself in a relaxed yet focused state of mind. Your support was greatly appreciated!"

Janis McCaffrey, Calgary, Alberta, Kanada (1996. szeptember 10.) Köszönöm, hogy használhattam a DAVID programot az olimpiára való felkészülésben! A felkészülési időben - számos éjszaka során - segített relaxálni, és pihentette az agyamat a verseny előtt. A versenyek során általában stabilabbnak és kipihentebbnek éreztem magam ebben az évben. Azt hiszem, e tréninghez összeállított zenei anyagok is sokat segítettek ráhangolódni a relaxált és mégis összpontosított agyműködésre. Támogatásuk igen értékes volt!

Rocky ThompsonDigital Seniors Classic Champion A ROCKY ROAD TO VICTORY – Thompson Rolls to Digital Title Gordon, Joe. The Boston Herald. September 16, 1991) CONCORD - In the 1960s, they called what Rocky Thompson did yesterday an LSD trip. In the high-tech 1990s, they call it a PGA trip – right to the winner's circle of the $400,000 Digital Seniors Classic at Nashawtuc Country Club. Thompson shot a 70 in yesterday's final round to finish at 11-under-par 205 and out duel Lee Trevino and Bruce Crampton, winning his second tournament in 622 combined Tour events and pocketing $60,000.Thompson, 51, then made a revelation. He announced he had been hooked up to a space-age sound-light relaxation machine all week, and the device had helped him retain his poise. Whether the machine works or not, no one can deny Thompson looked awfully calm when he flopped a wedge inside 10 feet on the final hole. It rolled dead center for the birdie that gave him a 1-stroke victory over Crampton, whose 4-under-par 68 just ahead of Thompson put him on the board at 10 under, worth $35, 000. Gartner (a business partner of Thompson's) explained the machine covers the ears and eyes, makes sounds and makes the wearer see colors. The only color Thompson wanted to see was green as in $355,472 , 10th on the money list. Gartner said the machine has been researched for 20 years and taps into an Alpha, Theta or Delta wave state of consciousness. He said it affects the optic nerve and auditory canal and has aided learning-disabled students. Thompson, who did a push dance when the birdie putt dropped, simply called it a "Mo-chine" and insisted he was far more relaxed down the stretch than he had been in other tournaments. "Bless that machine," said Thompson. "I was far more relaxed than I was before in similar situations; normally my hands would be a little jittery, but I noticed on the back nine that I was completely calm. It's strange."

Rocky Thompson, golfbajnok (1991. szeptember 16.) Az 51 éves Thompson bejelentette, hogy a golfverseny előtt egész héten át tréningezett, és ez segítette lelki egyensúlyának megtartásában. Thompson a versenyen végig nyugodt volt, miközben óriási eredményeket ért el. „A gépet a fülre és a szemre kell helyezni, a viselője hangokat hall és színeket lát. Az eszköz kifejlesztése 20 évig tartott, és a tudatállapot alfa, théta vagy delta hullámait használja ki. Hat a látóidegekre és a halláscsatornára, segít a nehezen tanuló diákokon is. Áldás ez a gép!” – mondta Thompson. „Jóval pihentebb voltam, mint máskor, hasonló helyzetben. A kezem általában kissé reszketős, de most teljesen nyugodt voltam. Ez különös. „Felteszed az eszközt a füledre, felveszed a szemüveget, és becsukod a szemed. Fényeket látsz a szemüvegen át, fehéren kéken és zölden villognak. Azután hangokat hallasz. Ha ideges, vagy feszült vagy, lehiggadsz.” „

Olympic Skater, Christine Boudrais, Has Become a DAVID Enthusiast! "I am the fastest, I am the fastest, I am taking the last turn, I come in first!" Christine Boudrais is a member of the Canadian National Speed Skating Team, with a silver medal from the 1994 Olympics in Lillehammer competing in the 3000 meter speed-skating event. Christine is now not only a world-class skater but an avid believer in brainwave entrainment. Some time ago, Christine was tragically injured in an accident during competition, when another skater's blade became embedded in her thigh. Christine almost lost her life that day. In an attempt to heal the emotional wounds of the traumatic experience, Christine tried many different styles of treatment, including a floatation bath. One day, during recovery, Christine was introduced by a friend to the DAVID Paradise. Christine tried it, and from that day forward she was hooked. Now she won't go anywhere without it!"I now use it) twice a day, once in the morning to get a good start and another in the evening just before I begin training, in order to give me the focus and energy I need. I also use it to help get rid of my negative thoughts, and to visualize my courses for competition. I had my DAVID when I went to Lillehammer but, I was visualizing Sylvie Daigle and Nathalie Lambert passing me. I recognized my error and have corrected it. Now, I see myself running and winning", said Christine. I asked Christine how she would feel if the batteries in the DAVID went dead, would she panic? "No, with the DAVID I have learned to relax and to visualize, it is a marvelous little machine but, you still have to do your part. It is not a miracle, I could have achieved a similar sensation myself, but I am lazy and the results are much quicker with the Paradise". "At the beginning I would hide when I would use the DAVID because I thought that people would laugh at me. The glasses light up and that just didn't seem normal. But, when I returned to competition in skating, I made my fellow team mates try it, I also made my trainer try it. Now, they all like it and use it."

Christine Boudrais, olimpiai korcsolyabajnoknő Christine Boudrais a Kanadai Nemzeti Gyorskorcsolyázó Csapat tagja, aki az 1994-es lillehammeri olimpián ezüstérmet nyert a 3000 méteres gyorskorcsolyázásban. Christine nemcsak világhírű korcsolyázó, hanem a tréning nagy híve is. Korábban súlyos balesetet szenvedett egy versenyen(egy versenytárs korcsolyájának az éle beágyazódott a combjába. Azon a napon majdnem életét vesztette). A balesetet követő érzelmi hullámok kezelésére Christine különféle kezeléseken ment keresztül. Köztük a lebegőfürdőt is kipróbálta. A gyógyulás során egyik nap egy barátja megismertette vele az AVS Paradise programját. Christine kipróbálta, és azóta sehova nem megy a trénere nélkül. Most napi kétszer használja az AVS-ét, először reggel a jó indítás érdekében, másodszor este, edzés előtt, hogy összpontosítani tudjon és legyen energiája. Alkalmazza az eszközt a negatív gondolatoktól való megszabadulásra, és a versenyfutamok vizualizálására is. Trénere vele volt Lillehammerben is, amikor is azt vizualizálta, hogy Sylvie Daigle és Nathalie Lampert megelőzheti. Felismerte addigi hibás működését és kijavította. Most futni és győzni látja önmagát. Megkérdezték Christine-t, pánikba esne-e, ha hirtelen lemerülne az AVS-ében az elem. Azt felelte, hogy az tréning megtanította relaxálni és vizualizálni. Az AVS készülék egy csodálatos berendezés, de neki is meg kell tennie a magáét. Ez nem egy csoda, az ember elérné ugyanezt a hatást maga is (ha elzárkózna a világ forgatagából érkező rengeteg információ elől), de a programokkal sokkal gyorsabban lehet eredményt elérni. „Kezdetben szívesen elbújtam volna a DAVID használata közben, mert azt gondoltam, hogy az emberek kinevetnek. A szemüvegek világítanak, s ez nem tűnik normálisnak. De mikor visszatértem a korcsolyaversenyekhez, kipróbáltattam a csoporttársaimmal és az edzőmmel is. Most mindenki szereti és használja.”

25 éve hazánkban is lehetőség van az AGYGENERÁL eszközét, az AVS-t kipróbálni (és alkalmazni is) - Pesten és Aggteleken is.

Bejelentkezhet: 06/776-47-70

Szeretettel várom!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 1
Heti: 931
Havi: 3 185
Össz.: 203 620
Oldal: ÉLSPORTOLÓK ÉS AZ AGYGENERÁL
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu