AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

EGYEDÜL GYENGE - MÉG A SÁRKÁNY IS...

Negyedszázados tapasztalattal állítom, hogy humán kísérőre szüksége van minden belső útját járó embernek. Azért, mert az önvizsgálat, a tudat-tisztítás és a tudat-fejlesztés folyamatába egy ideig vissza-visszahúznak a megszokások, és nemegyszer a bevált menekülési útvonalaink is felkínálkoznak és elterelnek bennünket a fejlődéstől. 

"Ezért is kell valaki, aki - betegségtudat mélyítése nélkül - elfogad átmenetileg összetört lélekkel, vagy gyengén és szorongón, bizonytalanul, félelmekkel telin is! Valaki, aki nem sajnál, hanem együttérez velünk, aki megtámaszt bennünket az életünkbe való beavatkozás nélkül, aki nem vezetni akar minket, „csak” elkísér és kivárva eredményeinket, leginkább a derű óráit számolja velünk." (DeGa)

"Annak érdekében, hogy belül gyorsan és problémák nélkül fejlődhessünk, elég, ha időnként AGYGENERÁLRA járunk - humán kísérőnk szeretetteljes támogatása mellett -, és átírjuk az önmagunkról addig elhitteket, majd beépítjük tudatunkba mindazt, amivé válni szeretnénk…" (gAgA)

Meg szeretné érteni, mitől olyan az élete, amilyen? 

Tudni szeretné, mit tehetne életminőségének jobbítása érdekében?

Első lépés: megfogalmazni "MI AZ, AMI MÁR NEM MEGY TOVÁBB?"

Tapasztalataim szerint, erre azok képesek, akik belül érzik, hogy ha MÁSKÉPPEN is megpróbálnának gondolkodni - és cselekedni -, jóllehet még nincs elég erejük hozzá, de a változás szándéka bennük van, megváltozhat az életük.

Ez az érzés és ez a szándék szükséges a sikeres életreformokhoz!

Feszültségoldással írhatjuk át az önmagunkról elhitteket!

Ezt a tudomány mai állása szerint - a leggyorsabban, leghatékonyabban, mesterfokon, mellékhatás nélkül, objektív és szubjektív méréssel -, AGYGENERÁLLAL érhetjük el.

Kevevári M. Katalin 

a TRMT-rendszer megalkotója, humán kísérő 

Telefonáljon, meghívom: 06/70-776-47-70

Facebook: AGYGENERÁL

Kipróbálható: Bp. XVII., Ferihegyi út 100. 

Aggtelek, Ady u. 12.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 95
Tegnapi: 1
Heti: 936
Havi: 3 190
Össz.: 203 625
Oldal: EGYEDÜL GYENGE -MÉG A SÁRKÁNY IS...
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu