AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

Mennyivel több figyelmet kap egy autó, egy épülő ház, mint az ember?

Az autónkat műszakiztatjuk, házunkat generáloztatjuk, még ha  

roskadozunk  is a stressz-terhektől - otthon és a munkahelyen...

ELŐBB-UTÓBB ÖNNEK IS SZÜKSÉGE LEHET AGYGENERÁLRA

Nő az emberi agyra gyakorolt ADAPTÁCIÓS NYOMÁS. Ennek oka az információrobbanás (globalizációs ártalmak stb).

Agyunkat az evolúció nem a mostani észveszejtő információ-áramlásra találta ki. A telefon, rádió, tv, mobiltelefon, internet, Facebook stb., berobbanása agyunk információs környezetében, kb., száz éve folyamatosan károkat okoz és ez kihat a családok életére.

"Annyira megnövekedett az agy által feldolgozandók mennyisége, hogy ehhez BIOLÓGIAILAG ADAPTÁLÓDNI MÁR KÉPTELENSÉG.

Mivel értelmes lények vagyunk, TUDUNK VISELKEDÉSÜNKBEN ADAPTÁLÓDNI, de csak akkor, ha belátjuk, hogy meg kell tanulnunk okosabban élni az információs és kommunikációs technológiák adta lehetőségekkel.

A legtöbben nem jól élnek ezen lehetőségekkel, azaz szelektálatlanul, habzsolva veszik be az infókat. Nincs az az agy, amelyik rendszeres AGYGENERÁL nélkül ezeket megfelelően - érzelmi és motivációs impulzusokkal társítva -, súlyozottan el tudja tárolni! Akkor pedig nem lesz belőlük egyetlen eredeti gondolat sem... 

Ha csak szörfözgetünk a neten, elveszítjük a primer motivációt és az érzelmi viszonyulást - amitől állandósul a sikertelenség-érzés és a frusztráció is. Ezek krónikus stresszállapotot hoznak létre – ami melegágya a depressziónak, szorongásnak, pániknak.

Ha egyre kevesebb az élő kapcsolatunk, mert a neten lógunk, ha nincs társaságunk, mert gépen keresztül figyeljük a világot, érzelmileg kiüresedünk, érzékszerveink eltompulnak!

Agyunk minden sejtjét használjuk. Ha egyetlen agysejtünk nincs ingerületben, akkor az elpusztul.

Annak érdekében, hogy agyunk megfelelően feldolgozhasson és tárolhasson, hatékonyabban, összhangban kellene tudni használni.” /Freund Tamás agykutató/

Agyunkat pihentetni, tornáztatni és kikapcsolni szükséges, hogy újraszervezhesse a működését, hogy képes legyen feldolgozni azokat az információkat, amikkel éjt nappallá téve bombázzuk. 

Ismét az agy tudorát idézve: "Ha nem adunk időt az agynak arra, hogy a belső világunk impulzusait bevonhassa a tudattartalmunk kialakításába, akkor ezek csak felszínesen tárolt impulzusok lesznek, nem lesz rajtuk „kapaszkodó”, amin keresztül beirányíthatnánk a tudatos gondolkodás folyamatába." 

Az AGYGENERÁLT annak érdekében dolgoztam ki, hogy közvetlenül, humán kíséret mellett segíthessem a megnövekedett információk kezelését, feldolgozását. Az AGYGENERÁL eszköze egy, az agyat fény-hangjelekkel tornáztató, kikapcsoló, pihentető - fejhallgatóból és szemüvegből álló - komputer...

avs_keszulekem.jpgIgen, ez is GÉP, de talán az utolsó eszköz, amivel visszatéríthetjük agyunkat az ősi ritmushoz, amivel megőrizhetjük és fejleszthetjük érzékenységünket, amivel megállíthatjuk agyunk pusztulási folyamatait.

A mai kor emberének harmóniája már rég felborult!

Ugye, milyen fontos lenne - a mind tisztább és szabadabb ÉRZÉSEKÉRT és GONDOLATOKÉRT - a jól karbantartott agy?

MI A MEGOLDÁS? AGYGENERÁL HUMÁN KÍSÉRŐVEL.

A fény és a hang jeleinek integrálása ősi tudásunk. Ez a megfigyelés vezette mérnökök - a kanadai Mindalive fejlesztő - csapatát, élükön Dave Siever kutatóval, hogy a szem egészséges működését modellező szerkezettel lehetővé tegyék agyunk pusztulási folyamatainak megállítását.

Audio-vizuális (AVS) készülékeik programjai új agyi kapcsolatok létrejöttét eredményezik. Képesek agyunkat NÉHÁNY PERC alatt pihentetni (relaxált állapotba hozni), tornára fogni (edzetté tenni) és kikapcsolni (erősíteni agyhullámainkat, azaz mozgósítani belső energiáinkat). 

A tudomány mai állása szerint ez a legmagasabb szintű működtetés, amit agyunk teherbírásáért - a mind tisztább tudatért, belső harmóniáért - tehetünk.

Negyedszázada használom, alkalmazom magam is. 

Az első tíz év tapasztalatairól írtam egy könyvet, amiben olyanokkal készítettem interjút, akik a nevüket és az arcukat is adták hozzá.

Tapasztalataimmal kiemelkedő jelentőségű hasznot jelenthetek Önnek és mindazoknak, akiket szeret, akikért felelősséget érez, akikre számít.

Meghívom egy minden kötelezettség nélküli kipróbálásra!

Szeretettel várom:  

Kevevári M. Katalin

a TRMT-rendszer megalkotója, humán kísérő

Telefonáljon, meghívom: 06/70-776-47-70

Budapesten: XVII,. Ferihegyi út 100.

Facebook: AGYGENERÁL

 

 

                

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 1
Heti: 934
Havi: 3 188
Össz.: 203 623
Oldal: AGYGENERÁLRÓL KÖZÉRTHETŐEN
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu