AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

MÁSOK TAPASZTALATAI

Találkozhatott már agyunk tréningben tartásáról szóló interjúkkal publikációkban, könyvekben:

  

publiciti.jpg

Néhány fotó mindennapjainkból: 

Olykor ilyen is előfordul: görög, romániai magyar, perzsa és kanadai agygenerálozók találkozása AGYGENERÁL műhelyemben: 

gorogorszagbol_romaniabol_iranbol_kanadaboll.jpg

 Bemutató előadásaimat a média is figyelemmel kiséri:  

tv_felvetel.jpg

Agygenerálra vár a színésznő és a színpadi szerző stúdióm várótermében, ahol közös ismerőst is találtak:  

szinesz-szerzo_veletlen_talalkozasa_a_studionkban.jpg

Menedzsereknek tartott bemutató Szolnokon, a "Hozamban": 

agytreninges_kerekasztal.jpg

Budapesti stúdiómban éppen az agygenerálra váró üzletemberek "kluboznak": 

informaciocsere_a_trmt-zok_bulijan.jpg

Előadást követő bemutató egy Balaton-parti panzióban: 

sikeres_bemutato.jpg

Vízipóló-győzelem ünneplése; mesél a legendás "8"-as, Benedek Tibor, az athéni olimpia után: 

beszamolo_az_atheni_olimpia_utan.jpg

Aggteleki stúdiómban "egy ágyban" a kicsikkel - agygenerál utáni élménybeszámolót hallgatva: 

katanyaval_az_aggteleki_trmt_taborban.jpg

Az agygenerál hatásáról, eredményeiről néhány - nevét és arcát is vállaló - tréningezőm is nyilkatkozott:

Benedek Tibor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó:  

 a_legendas_8-as_benedek_tibor.jpg Az  AGYGENERÁL – saját tapasztalatom szerint is – ízelítőt ad abból a harmóniából és egységből, amelyet még a Zen-meditálók is csak hosszú idő alatt képesek elérni. Számomra az athéni olimpiát megelőző világbajnokságra való felkészülés idején kezdődött agyam generáloztatása és az olimpiát követő évekig tartott. Katalin meggyőzött, segített, kísért az önmagam feletti győzelemig - és győzött a csapatom is!

Monka Bodnar, üzletasszony:  

trening_a_studioban.jpg Agyam generáloztatásának hatásai nálam: célirányosabb, koncentráltabb, tudatosabb lettem, így a szabadidőm is több. Frissen, pengeaggyal ébredek, szinte semmi nem hoz ki a sodromból, azaz megfelelően és gyorsan reagálok. Jól szűröm az infókat és racionálisan tudok dönteni. Imádom! 

Dr. Csehpál Etelka háziorvos-pszichoterapeuta:

dr._csehpal_etelka.jpgRészt vehettem egy kurzuson, ahol agyam generáloztatását sajátíthattam el. A közérzetem azóta kiváló, jobb a teherbíró képességem, javul minden bennem és ezáltal körülöttem is. Jóval többet tudok teljesíteni, mint tíz évvel ezelőtt - kifáradás nélkül! Minden vágyam, hogy az agygenerált ötvözhessem orvos-pszichoterapeuta hivatásommal és használhassam a munkámban is. Hála az agygenerálnak, ma már nem érzem öregnek magam ahhoz, hogy ismét újat tanuljak! Kigyógyultam mély lelki fájdalmaimból is; mindössze használható emlékké szelídült minden átélt, kibírt dolog, ami megtörtént velem. Már nem kuncsorgok szeretetért arra méltatlan embernél. Jól vagyok magammal, a békesség a lelkemben töretlen. 

Varga Zoltán, menedzser:  

zoli2.jpg Soha nem tudtam elképzelni, hogyan lehet átélni az agy tornáját, pihentetését és a kikapcsolását egyszerre, éberen, mellékhatás mentesen, minden faxni nélkül. És megtörtént! Olyan jó, hogy itt nincs semmi ezoterikus belemagyarázás! Ez egy űrkorszaki technika, ötvözve az ősi tudással (a fény- és hangjelekre adott agyi válaszra gondolok) - Katalin humán kíséretével. Menedzser-létem rám váró teendőitől - egy nagy kiégésből való felépülést követően - mára elmúlt a dolgoktól való viszolygásom, besokallásos érzésem is a múlté, várom a kihívásokat, mert tudom, ha elfáradnék, szinte családtagként térhetek be ismét és ismét és ismét - ahányszor csak arra vet a jó sorsom. Ilyen feltöltekező bázisra nagy szüksége van mindenkinek!  

Szakolczai Krisztina művésztanár, az Áttűnések Társulat alapító tagja: 

szakolczai-0.jpg Azért generáloztatom agyamat, mert jólesik és azóta jobban bírom erővel nagycsaládomban és hivatásombanis. Mindazt, amit rám bíznak és bevállalok, kiegyensúlyozottan el tudom végezni. A harmónia számomra mindennek az alapja. Agygenerál hatására egyre energikusabbá, motiváltabbá, belátóbbá, elfogadóbbá, sikeresebbé válok.  És, hogy a harmónia visszatanulható, arra élő bizonyíték a fiam is, aki anno az érettségi és a felvételi felkészülését (a tanulást) agygenerállal egészítette ki. Minkét helyen sikert aratott!

Kovács Vanda színművész: 

kovacs_vanda_szinmuvesz_relaxal_a_felmarathon_elott.jpgA színművész agygenerálra jár, hogy a memóriáját megőrizze; agygenerálozik, hogy egy-egy előadáson minden érzékszerve a topon legyen; agygenerálozik, mert minden művészlélek számára túl durva, túl mocskos és túl kegyetlen ebben a felgyorsult világban az élet. Az agygenerál agynagytakarítás, hogy időről-időre kreatív megoldásokkal, derűsen és kiegyensúlyozottan legyek képes felülkerekedni a gondokon és orvosolni azokat. Az olvasóknak is azt üzenhetem: agygeneráltassanak. Meglátszik és jól áll - még a bőrünk is fiatalodik tőle! 

Márton Judit vegyészmérnök:  

karoly_anna_az_outfitt_sporteszkozok_forgalmazoja_cegtulajdonosa.jpg Számomra létfontosságú agyam generáloztatása, hiszen a biológiai órámat időről-időre felül kell írnom (három műszakban dolgozom), hogy a szervezetem harmonikusan működhessen. Ezt csakis azóta tudom kielégítően szabályozni, mióta megismertem és alkalmazom az agygenerált. Soha nem hagyom abba! Büszke vagyok arra, hogy az agyukat tornáztatók félmilliós csapatának tagja lehetek.  

KÖZÖS KIÁLTVÁNYUNK 2001-BŐL: 

Mi mindannyian hiszünk a rendszeresen lecsillapított elme erejében. 

És hisszük, hogy a 

  • szeretet, a humánum akkor érzékelhető derűsen, ha az elménk nem zavarodott,
  • testi-lelki-szellemi-érzelmi megújulásunkat - ebben a felgyorsult világban - a rendszeres agygenerál biztosítja,
  • a feszültségoldás mesterfokon agygenerállal valósulhat meg,
  • minden tudatos ember "csúcsra járhat", ha generáloztatja agyát,

Mi mindannyian tudjuk: A siker az agyban dől el. 

Szeretettel várom:

Kevevári M. Katalin

az AGYGENERÁL rendszer megalkotója, humán kísérő 

06/70-776-47-70

Facebook: AGYGENERÁL

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 1
Heti: 920
Havi: 3 174
Össz.: 203 609
Oldal: MÁSOK TAPASZTALATAI
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu