AGYGENERAL.HUPONT.HU

Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha megosztja információimat!

Gondoljon magára és munkatársaira jó szívvel. 

Gondoskodjon önmagáról és csapatáról ésszerűen.        

  lazit_a_menedzser_es_vele_lazul...jpg

Tisztelt Munkaadó,

Mostantól Ön is kimagasló mentális erőre, felerősödő kreativitásra, hatékonyságra tehet szert, a munkatársai pedig elmondhatják, hogy: „ha a mi cégünk /főnökünk/ törődik velünk, mi is beleadunk mindent a munkánkba”.

A vezetők és/vagy a munkavállalók az eddiginél hatékonyabban a dolgukra fókuszálhatnak, kreatívabban együttműködhetnek, mert az eredménnyel alkalmazott – hazánkban negyedszázados – AGYGENERÁL SZOLGÁLTATÁST kínálom… 

Ön és munkavállalói az izgalmi-éberségi és motivációs állapotuktól függően teljesítenek.

AGYGENERÁL műhelyemben fél-, egy órát eltöltve erőteljesebb agyhullámokkal, szinte újjászületve távozhatnak, mert – fény/hang által - „agynagytakarításon” vehetnek részt.

Az erőteljesebb agyhullámok nagyobb munkakedvet, hatékonyságot, fókuszáltságot, fizikai és lelki teljesítőképességet stb., eredményezhetnek.

Huszonöt éve dolgoztam ki saját rendszeremet, a humán kíséretet, amit szolgáltatásként nyújthatok az AGYGENERÁLRA jelentkező cégvezetőknek, munkavállalóknak.

Saját gépparkkal rendelkezem, munkahelyére telepítésnek sincs akadálya. 

Mindenkivel egyénileg foglalkozom. 

Szeretettel meghívom egy kötelezettség nélküli AGYGENERÁL próbára.                 

Üdvözlettel:

Kevevári M. Katalin

az AGYGENERÁL-rendszer megalkotója, humán kísérő 

BEMUTATÓ AGYGENERÁL MŰHELY:

Budapest XVII., Ferihegyi út 100.

www.agygeneral.hupont.hu 

Facebook: AGYGENERÁL

Telefon: 06/70-776-47-70

 

A FENTIEKET ALÁTÁMASZTÓ ÉS INDOKLÓ ISMERETEK:

A munkahelyi feszültségek miatt 440 milliárd forintnyi munkaérték vész el évente hazánkban! A munkahelyek régóta különböző programokkal próbálják a munkavállalók veszélyeztetését csökkenteni, mégis legyőzi őket a stressz, csökken a hatékonyságuk, hiányoznak, magas a fluktuáció. be_trening_elott.jpg Hazánkban nagy gondot jelent a Munkával Összefüggő Stressz (továbbiakban: MÖS), hiszen a cégek versenyképessége hanyatlásának ez az alapvető oka.

/Forrás:https://docplayer.hu/5471938-A-munkaval-osszefuggo-stressz-megelozese-es-kezelese.html/

1.elobb_kideritjuk_milyen_edzestervvel_indithatjuk_az_agytreninget.jpg

 

Egy ilyen PIHENŐSZOBÁBAN AGYGENERÁLON vehetnek részt a dolgozók. HUMÁN KÍSÉRŐJÜK méri a fejlődésüket és motiválja őket.

Aki felfokozott idegállapotban kénytelen ellátni a munkáját, olyan lelki károkat szenvedhet, melyben a konfliktusokat és egyéni adottságait képtelen a helyzetnek megfelelően kezelni. Ha túl sok az egészségét károsító stressz, nehéz – később lehetetlen – racionális döntéseket várni tőle. Túlzott feszültségben - kreatív együttműködés helyett -, a végtelenségig felsrófolt idegállapotú ember sokat ront, téves következtetéseket von le stb.

nagyon_kenyelmes.jpg

A munkahelyi baleseteket követően a munkahelyi stressz áll a második legnagyobb kockázati tényező rangsorában (4 millió magyar munkavállalóból közel 1,1 millió embert érint közvetlenül). Hazánkban kb. 880 milliárd forintot fordítanak a munkáltatók és az állam a munkahelyi balesetek és a foglalkozási megbetegedések következményeinek kompenzációjára.

A MÖS nem megfelelő kezelése miatt, így, évente 440milliárd forintot veszít Magyarország!

A betegségek miatt kieső és elveszített munkanapok mintegy 50-60 százalékának hátterében a stressz és annak negatív egészségi következményei állnak.

kriszti_treningezik.jpg

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 1
Heti: 938
Havi: 3 192
Össz.: 203 627
Oldal: MUNKÁLTATÓK FIGYELMÉBE
AGYGENERAL.HUPONT.HU - © 2008 - 2019 - agygeneral.hupont.hu